Cutii Postale - Magazin Online

Advertising

Transport Transport:

Livrarea produselor se face prin Poşta Română sau curierat rapid GLS. Pentru altă variantă de transport la alegerea cumpărătorului, costul transportului este suportat de către acesta.

Livrarea prin Poşta Română cu mandat poştal prin ramburs, coletul ve-ţi primi în circa 3-4 zile lucrătoare de la trimitere. Veţi primi la domiciliu un aviz poştal prin care ve-ţi fi înştiinţat de primirea coletului. Cu avizul şi cu cartea de identitate trebuie să vă prezentaţi la Oficiul Poştal pentru achitarea contravalorii produselor comandate, a taxelor poştale aferente şi ridicarea coletului.

Dacă optaţi pentru serviciu de curierat, coletul veţi primi în maximum 24-48 de ore de la trimiterea coletului.

Indiferent ce modalitate de livrare alegeţi, veţi fi înştiinţat de ziua în care a plecat coletul.

Pentru comenzile sub 1000 lei, transportul este plătit de către client.

Pentru o valoare peste 1000 lei, transportul este Gartuit.

Preţul afişat al produselor de pe site conţine TVA şi nu include taxele poştale.

Vă garantăm că produsele livrate vor fi ambatale corespunzător pentru a preveni deteriorarea pe parcursul transportului.

Vă asigurăm că datele furnizate de dvs. în vederea livrării produselor comandate vor rămâne strict confidenţiale, că nu vor fi puse la dispoziţia unor terţe persoane şi că le vom utiliza doar în scopul în care acestea ne-au parvenit.

Plata Plata:

Pentru plata comenzii există 4 posibilităţi:

  • ramburs

  • numerar

  • virament bancar

  • card

Plata prin ramburs, se face în momentul ridicării coletului de la Poştă sau curier. Produsele comandate vor fi însoţite cu factură şi după caz certificat de garanţie.

Plata se poate face în numerar la sediul S.C. OPTIM S.R.L., localitatea Odorheiu Secuiesc, str. M.Sadoveanu.

Vă oferim posibilitatea plăţii prin virament bancar. În cazul acestei plăţi vi se va emite o factură proformă şi în momentul în care suma achitată apare pe contul nostru (ne trimiteţi o confirmare a plăţii pe adresa office@optimgroup.ro ) comanda dvs. va fi livrată cu factură şi certificat de garanţie.

 

Card de credit/debit de tipul VISA sau MASTERCARD
   Prin aceasta modalitate de plata puteti achita integral FACTURA PROFORMA printr-un sistem securizat asigurat de Mobilpay. Tranzactia se va efectua in deplina siguranta in mod exclusiv pe serverele Mobilpay. Optim SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatie despre cardul Dvs.. Nu sunt percepute comisioane suplimentare pentru plata cu cardul. Platile se vor efectua in RON indiferent de tipul cardului folosit.

 

 

 

Transport cutii postale

Distribuitorii din judetele Harghita - Covasna - Mures beneficieaza de transport gratuit in fiecare doua saptamani. 


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Contact

0266 - 211191
0728 - 845468
0266 - 211191
office@optimgroup.ro
Chat
Chat
Cutii Postale
Cutii Postale
Viziteaza magazinul CutiiPostale.com pe ShopMania cutii postale RomaniaMall.ro Casa-Gradina.com